Nu er der ikke meget mere end 5 dage til bryllup.

Vi opdaterer stadig med de sidste nyheder og vi hygger om at få de sidste små detaljer på plads.

Jaaaaa - vi skal giftes :-). 

Siden er egentligt lavet med det formål, at vi på sigt vil have en let adgang til vores feriebilleder - men selvfølgelig kan den også bruges, når vi nu skal giftes.

Ønskeliste

Vi har lavet en ønskeseddel. Lige nu er der nogle få ønsker, men der vil løbende komme flere til. I hvert fald den næste måneds tid (maj).

Forhåbentligt er der lidt for enhver smag. Der er en del større ting, så vi foreslår, at i slår jer sammen om en gave, hvis i skulle have lyst til det. Tove (Anders' mor) har lovet at være koordinator.

Tove kan kontaktes på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på telefon 42462109.

Du finder gave ønskerne ved at klikke her: Ønskeliste eller via menuen overfor.

3/10:  Vi har lagt et par nye ønsker ind på listen i dag.

Program.

Der er lavet et program for dagene. Naturligvis. Specielt fordi den ene halvdel af vores tosomhed er ret dygtig til det. Så hvis du har lyst til at blive guidet igennem dagene - eller er nysgerrig på hele programmet, så kan du blot klikke her: Bryllupsprogram.

Hvis du er en af dem, der ikke er til skemaer og planer, så er der blot 2 tider at huske: 11.20 i kirken og 18.30 middag.

Dresscode

Der er ikke nogen form for dresscode. Både kort og lang passer til sådan en dag.

Vi kan afsløre, at Mette skal være i det helt store skrud, som hvid brud og Anders i sit stiveste puds.

Nysgerrig

Hvis du vil følge med I vores forberedelser og overvejelser til brylluppet så kig med her: Bryllupsforberedelser